Εκδηλώσεις 2014 – ευρετήριο

Επιλέξτε την ενότητα που σας ενδιαφέρει. Θα βρείτε φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις. Θα αναγνωρίσετε φίλους και συγγενείς, τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας, τους γονείς σας ή τους παππούδες σας !!!

One thought on “Εκδηλώσεις 2014 – ευρετήριο

  1. Συγχαρητήρια στον κ.Δημήτρη Ζερβό για την πρωτοβουλία του να οργανώσει και να παρουσιάσει στο http://www.platana.eu την ενότητα
    ” Ευρετήριο εκδηλώσεων 2014″.Μέσα από από αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια και τις αμέτρητες ώρες δουλειάς που χρειάστηκαν από τον ίδιο,ο σύλλογος προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους όσους έζησαν τις εκδηλώσεις αυτές ,να τις θυμηθούν πάλι με νοσταλγία και,σε όσους δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες, να πάρουν μια γεύση για όσα πραγματοποιήθηκαν, αλλά και για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο εξής ως συνέχεια όλων αυτών.Επίσης, οι απόδημοι Αγιοδημητριώτες θα μπορούν πλέον να νοιώθουν ότι βρίσκονται στον τόπο που αγάπησαν και με ένα κλικ να μεταφέρονται στην πλατεία του χωριού,στην ελιά,στο σχολείο,στη Φλόκα και να αισθάνονται ότι ζούν την εμπειρία της κάθε εκδήλωσης.
    Ταυτόχρονα ο σύλλογος ,μέσω της τεχνολογίας και παράλληλα, βέβαια, με την κυκλοφορία της εφημερίδας ΚΑΛΗΜΕΡΙ, που τόσο έχει αγαπηθεί και που κάθε φύλλο της το αναμένουν και το αναζητούν μέλη και φίλοι του συλλόγου,μπορεί να παρουσιάζει τη δραστηριότητά του,να προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να παρακολουθούν τα δρώμενα στο χωριό μας(όπως και στην Αθήνα)και να “ξεσηκώνει” κι άλλους πολλούς να έρθουν κοντά στο σύλλογο και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις.

    Like

Δημοσίευση σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s