Δήμητρα Μουσαδάκου, σημαιοφόρος

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει το κορίτσι μας Δήμητρα Μουσαδάκου, κόρη του Γιάννη Μουσαδάκου και της Άντας Μαστοράκου, που στην εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, παρέλασε σημαιοφόρος του σχολείου της (3ο Γενικό Λύκειο Πετρούπολης). Η άριστη μαθήτρια (19 & 10/12) της Γ’ Λυκείου που διακρίνεται για το ήθος της και το σεβασμό προς όλους, μας έκανε περήφανους και τίμησε την οικογένειά της και το χωριό της. Στον τόπο της παρέλασης βρίσκονταν αρκετοί Αγιοδημητριώτες που την χειροκρότησαν και την συνεχάρησαν, αυτήν και τους γονείς της.

Της ευχόμαστε υγεία, καλή πρόοδο, επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2014 και πραγματοποίηση των ονείρων της με εισαγωγή στην σχολή που επιθυμεί.

Στο πρόσωπο της Δήμητρας, συγχαίρουμε όλα τα Αγιοδημητριωτάκια που φοιτούν σε σχολεία και Σχολές Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης κι ευχόμαστε επίσης υγεία, καλή δύναμη κι επιτυχία.

Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά του Αγίου Δημητρίου, που διακρίνονται στα σχολεία τους για τα ψυχικά τους χαρίσματα και τις επιδόσεις τους στα μαθήματα.

Δημοσίευση σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s