Ευχαριστούμε τον φίλο από τη Ρωσία!

Μια από τις «δουλειές» που έχει να κάνει ο διαχειριστής ενός ιστότοπου, είναι να παρακολουθεί τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στις ιστοσελίδες. Κάθε μέρα μπορεί να δει κανείς πόσοι επισκέφτηκαν τις σελίδες του http://www.platana.eu, ποιες και πόσες φορές τις είδαν, από ποια σημεία της γης (χώρες) «μπήκαν» στον ιστότοπο. Αυτό το τελευταίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Μεγάλη είναι οι χαρά μας όταν βλέπουμε ότι συμπατριώτες μας από μακρινές χώρες επισκέπτονται το ιστότοπο του Συλλόγου μας για να πληροφορηθούν τα συμβαίνοντα στο χωριό μας. Και ενώ γνωρίζουμε ότι Αγιοδημητριώτες βρίσκονται σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία … ξαφνιαζόμαστε όταν εμφανίζονται επισκέπτες από χώρες που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί! Η πρώτη σκέψη είναι ότι πρόκειται για ταξιδιώτες-τουρίστες. Πράγματι πολλές φορές επισκέψεις στον ιστότοπο από Αγγλία, Γαλλία, Δανία και άλλες χώρες έχει διαπιστωθεί ότι είναι συμπατριώτες μας σε διακοπές (φανατικοί του ιντερνέτ!).
Αλλά τι να σκεφτούμε όταν βλέπουμε χώρες όπως Μαυριτανία, Ζάμπια, Κολομβία!!! Είναι τυχαία περιστατικά ή μήπως ναυτικοί μας ή άλλοι επαγγελματίες που βρέθηκαν για λίγες μέρες εκεί;
Εδώ και 15 μέρες κάποιος μας επισκέπτεται καθημερινά από την Ρωσία! Σίγουρα αυτός είναι Αγιοδημητριώτης!
Στέλνουμε σε όλους θερμούς χαιρετισμούς από την Πατρίδα και τους ευχαριστούμε για της αγάπη τους.

Άγιος Δημήτριος Μονεμβασίας

Δημοσίευση σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s