Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι!!! Μεταξύ των άλλων θα έχουμε:

θέατρο, παραδοσιακούς χορούς, μπαζάρ

Ο Σύλλογός μας στις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις του, θα ανεβάσει ένα θεατρικό έργο με πρωταγωνιστές τα παιδιά του χωριού και της Αθήνας, όπου θα παιχτεί τον Αύγουστο. Παρακαλούμε πολύ όσα παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, (μπορούν να πάρουν μέρος και όποια άλλα παιδιά θέλουν “φίλοι, ξαδέρφια” κ.λ.π.), να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας γράφοντας το όνομά τους και την ηλικία τους. Παράκληση επειδή δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά της Αθήνας, παρακαλούμε όπως αυτά επικοινωνήσουν μαζί μας άμεσα. Μπορείτε να μας ενημερώσετε και στα τηλέφωνα.: 6982002213 what’s up και 6945983192 Vodafone (Σταμούλη Μαρία)

Επίσης ο Σύλλογος θα κάνει και μια βραδιά παραδοσιακών χορών για τα μεγαλύτερα παιδιά, αν θέλουν μπορούν να πάρουν μέρος και οι γονείς, γενικά όσοι θέλουν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα: 6982002213 what’s up και 6945983192 Vodafone (Σταμούλη Μαρία)

Για το φετινό μπαζάρ η Μαρία Σταμούλη και η Παναγιώτα Μαστοράκου σας ετοιμάζουν εξαιρετικά αρωματικά λάδια, κρέμες και σαπούνια!

Άγιος Δημήτριος Μονεμβασίας – Φλόκα

Δημοσίευση σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s