Συνεστίαση 1ης Νοεμβρίου 2013

Την Παρασκευή 1-11-2013 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο “Καντάρι” (κεντρική πλατεία Πετρούπολης), συνεστίαση των μελών και φίλων του συλλόγου. Ήταν η πρώτη εκδήλωση του νέου Δ.Σ και δεν είχε σκοπό το οικονομικό όφελος του συλλόγου, όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Επιδίωξη μας ήταν το αντάμωμα των Αγιοδημητριωτών, σ΄ένα χώρο όπου με κρασάκι, καλό μεζέ, χορό, τραγούδι και πολύ κέφι, όσοι μαζευτούμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια όμορφη Αγιοδημητριώτικη βραδιά. Το Δ.Σ. υποδέχτηκε με χαρά όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση (80 άτομα) και ο πρόεδρος στο σύντομο χαιρετισμό του, τους ευχαρίστησε, τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Δ.Σ. και τους υποσχέθηκε κι άλλες τέτοιες βραδιές (στην Αθήνα και στο χωριό), ζητώντας παράλληλα τη στήριξή τους στο σύλλογο και τη βοήθειά τους σε επόμενες εκδηλώσεις που προετοιμάζει το Δ.Σ.

Στο γλέντι που ακολούθησε, την παράσταση έκλεψε ο Νικόλας ο Πέττας που, με το λεβέντικο χορό του, μας ξεσήκωσε όλους κι εκπροσώπησε άξια τη Φλόκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεστίαση παρευρέθηκαν και κάποιοι φίλοι από τα Τάλαντα και τις Βελλιές. Τους ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας.

Στο τέλος της βραδιάς όλοι συνεχάρησαν το Δ.Σ κι αποχώρησαν ικανοποιημένοι, ανανεώνοντας το ραντεβού για κάποια άλλη παρόμοια συγκέντρωση του συλλόγου στην οποία υπάρχει η ελπίδα ότι η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

20131101 2

20131101 1

20131101 4

20131101 3

Δημοσίευση σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s